Význam obchodních komor pro český zahraniční obchod - Maierová, Věra; Taušer, Josef; Křížek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce pojednává o obchodni komorách a dalších institucích na podporu zahraničního obchodu ČR. Je v ní rozebrán význam Hospodářské komory ČR, ICC a dalších státních institucí na podporu exportu. Hlavním tématem práce jsou teritoriální obchodní komory na území ČR jejich funkce a vliv na zahraniční obchod. Práce zkoumá význam obchodních komor pro prohloubení obchodu se státy na území Asie.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses