Finanční analýza DK Open, s.r.o. - Balgová, Dagmar (2014)
Předmětem diplomové práce je hodnocení finanční situace společnosti pomocí standardních postupů. Aplikační část diplomové práce pojednává o teoretických poznatcích, které souvisí s problematikou finanční analýzy. V analytické části jsou aplikovány některé metody finanční analýzy konkrétně na společnost DK Open, s. r. o. V závěru analytické části jsou výsledky finanční analýzy společnosti porovnány s průměrnými hodnotami v odvětví. Následuje shrnutí ukazatelů a vyhodnocení zjištěných údajů