Finanční analýza DK Open, s.r.o. - Balgová, Dagmar; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stellnerová, Lucie (2014)
Předmětem diplomové práce je hodnocení finanční situace společnosti pomocí standardních postupů. Aplikační část diplomové práce pojednává o teoretických poznatcích, které souvisí s problematikou finanční analýzy. V analytické části jsou aplikovány některé metody finanční analýzy konkrétně na společnost DK Open, s. r. o. V závěru analytické části jsou výsledky finanční analýzy společnosti porovnány s průměrnými hodnotami v odvětví. Následuje shrnutí ukazatelů a vyhodnocení zjištěných údajů
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: finanční analýza; finanční management; management [obor dipl. práce]; poměrové ukazatele; diplomové práce; financial analysis; financial management; master's theses