Strategické partnerství Evropské unie a Číny současnost a perspektivy - Pardupová, Vanda; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá partnerstvím Evropské unie a Čínské lidové republiky. Hlavním cílem je charakterizovat partnerství EU a ČLR a analyzovat jejich obchodní vztahy. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola je teoretickým rámcem a věnuje se zahraničně-obchodní politice EU a ČLR. Druhá kapitola analyzuje obchodní vztahy ČLR a EU. Třetí kapitola se zaobírá obchodními překážkami na čínském a evropském trhu.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses