Online marketing v hotelnictví - Vachková, Rita; Vávra, Oldřich; Pařízek, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá online marketingem a jeho aplikací a využitím v oblasti hotelnictví. Cílem práce je seznámit čtenáře s touto problematikou a v rámci tohoto cíle vytvořit studii s komplexním pohledem na online marketing v hotelnictví, kterou dále doplňuje vlastní výzkum. V rámci primárního výzkumu je stanoven dílčí cíl - zhodnotit situaci online marketingu na trhu pražských hotelů a to především z hlediska jejich prezentace na webových stránkách a dále reklamy ve vyhledavačích. Práce je rozdělena do tří částí. Nejdříve je zde teoretické vymezení online marketingu, na které navazuje sekundární výzkum týkající se využití internetu v České republice, následuje zmapování současné situace v oblasti ubytovacích služeb, kde je opět využito sekundárního výzkumu. Práci uzavírá výzkum primární zaměřený na online marketing hotelů v Praze. Celá práce je realizována ve spolupráci se společností Blueberry.cz Apps, s.r.o.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses