Řízení projektu Chcikupon.cz - Marčeková, Veronika (2014)
Předložená diplomová práce charakterizuje, analyzuje a hodnotí vznik a řízení projektu Chcikupon.cz. Součástí diplomové práce je podnikatelský plán, jehož součástí je charakteristika produktu, analýza konkurence a zákazníků, dodavatelské a personální zabezpečení projektu a marketing. Práce obsahuje rozbor finanční stránky projektu a je zde vyhodnocena návratnost vynaložené investice. Diplomová práce mapuje spuštění slevového portálu Chcikupon.cz, úspěšnost jednotlivých slevových akcí a chod webu do konce roku 2013. Hlavním přínosem práce je navržená strategie, která povede k udržitelnému rozvoji projektu.