Řízení projektu Chcikupon.cz - Marčeková, Veronika; Sedláček, Jiří, 1963-; Chadim, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předložená diplomová práce charakterizuje, analyzuje a hodnotí vznik a řízení projektu Chcikupon.cz. Součástí diplomové práce je podnikatelský plán, jehož součástí je charakteristika produktu, analýza konkurence a zákazníků, dodavatelské a personální zabezpečení projektu a marketing. Práce obsahuje rozbor finanční stránky projektu a je zde vyhodnocena návratnost vynaložené investice. Diplomová práce mapuje spuštění slevového portálu Chcikupon.cz, úspěšnost jednotlivých slevových akcí a chod webu do konce roku 2013. Hlavním přínosem práce je navržená strategie, která povede k udržitelnému rozvoji projektu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses