Místní poplatky - Kudlíková, Klára; Sedmihradská, Lucie; Čuříková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Obce mají v pravomoci rozhodnout v zákonném rozsahu o výběru místních poplatků na svém území. Diplomová práce popisuje jednotlivé místní poplatky uvedené v zákoně č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích a možnosti, které obce při jejich stanovení mohou využít. Empirická část práce se zabývá analýzou výběru místních poplatků v obcích na území Zlínského kraje, četností výběru jednotlivých místních poplatků a vývojem trendu posledních let.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses