Environmentální politika Číny a trvale udržitelný rozvoj - Burešová, Kateřina; Maslowski, Nicolas, 1972-; Voráček, Emil, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Předkládaná diplomová práce se zabývá problematikou životního prostředí v Číně a zaměřuje se na analýzu environmentální politiky Číny a jejího přístupu k trvalému udržitelnému rozvoji. Dále je zde řešena mezinárodní environmentální spolupráce a role Číny v této spolupráci. Tato diplomová práce si klade za cíl představit současný stav životního prostředí v Číně a jeho příčiny a využitím koncepce environmentálního řízení zhodnotit efektivitu environmentální politiky Číny a nakonec představit postoj Číny k mezinárodní environmentální spolupráci.
Vedoucí práce: Nicolas Maslowski
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses