Gerrymandering - Šteflová, Svatava; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2014)
Tato bakalářská práce popisuje systém tvorby volebních obvodů zvaný gerrymandering. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část práce se zabývá vysvětlením systému, jeho historií a funkcí. V praktické části se podíváme, jak by tento systém ovlivnil výsledky voleb ve vybrané oblasti
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: volební obvody; management [obor bakal. práce]; gerrymandering; bakalářské práce; election districts; bachelor's theses