Product Placement ve vybraném díle - Havlíčková, Lenka (2012)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku product placementu v obecné teoretické rovině i na jeho využití v konkrétním filmovém díle s názvem Probudím se včera. V teoretické části práce jsou definovány příslušné pojmy z oblasti marketingu a médií, praktická část potom zahrnuje rozbor konkrétních typů integrace té které značky do daného filmu, stejně jako zhodnocení informací získaných formou dotazníku, jenž zkoumal postoj respondentů k problematice product placementu obecně i v případě vybraného snímku Probudím se včera.