Product Placement ve vybraném díle - Havlíčková, Lenka; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku product placementu v obecné teoretické rovině i na jeho využití v konkrétním filmovém díle s názvem Probudím se včera. V teoretické části práce jsou definovány příslušné pojmy z oblasti marketingu a médií, praktická část potom zahrnuje rozbor konkrétních typů integrace té které značky do daného filmu, stejně jako zhodnocení informací získaných formou dotazníku, jenž zkoumal postoj respondentů k problematice product placementu obecně i v případě vybraného snímku Probudím se včera.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses