Postavení Brazílie na mezinárodním trhu cestovního ruchu - Janíková, Nela; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá postavením Brazílie na mezinárodním trhu cestovního ruchu. Cílem diplomové práce je zhodnotit toto postavení a predikovat budoucí vývoj. Práce se nejprve zabývá ekonomickou a politickou charakteristikou Brazílie, dále jejími předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu a konkurenceschopností na trhu cestovního ruchu. Následně je analyzován domácí, příjezdový a výjezdový cestovní ruch spolu s postavením cestovního ruchu v ekonomice Brazílie. V závěru práce je zhodnoceno postavení na trhu mezinárodního cestovního ruchu a predikován budoucí vývoj na tomto trhu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses