Studie proveditelnosti - Beránek, Michal (2014)
Tématem diplomové práce je studie proveditelnosti. V teoretické části se věnuji studii proveditelnosti a jejím jednotlivým částem a obnovitelným zdrojům energie. V části praktické je popis projektu, společnosti a bioplynové stanice a zpracované ekonomické ukazatele efektivnosti investice. Závěr obsahuje shrnutí poznatků a mé doporučení pro společnost.