Studie proveditelnosti - Beránek, Michal; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2014)
Tématem diplomové práce je studie proveditelnosti. V teoretické části se věnuji studii proveditelnosti a jejím jednotlivým částem a obnovitelným zdrojům energie. V části praktické je popis projektu, společnosti a bioplynové stanice a zpracované ekonomické ukazatele efektivnosti investice. Závěr obsahuje shrnutí poznatků a mé doporučení pro společnost.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; podnikatelské projekty; alternativní energetické zdroje; management [obor dipl. práce]; studie proveditelnosti; diplomové práce; strategic planning; business planning; alternative energy sources; master's theses