Analýza trhu a návrh marketingových opatření pro salon Paradis - Altmannová, Tereza (2014)
Cílem této diplomové práce byla analýza trhu a návrh marketingových opatření pro salon Paradis. V teoretické části práce byl popsán pojem marketingu, analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a dále byly rozebrány jednotlivé části marketingového a komunikačního mixu. V praktické části byla provedena analýza okolí salonu, včetně analýzy marketingového mixu a komunikační politiky. S pomocí dotazníkového šetření byly následně provedeny marketingové výzkumy s názvy Neinvazivní liposukce v Kolíně a okolí a Spokojenost zákazníka. V závěru práce byly veškeré informace a poznatky syntetizovány a uceleny do návrhu marketingových opatření a dalších doporučení, které slouží k celkovému zlepšení služeb nabízených salonem Paradis a zároveň k bohatší a spokojenější klientele.