Analýza trhu a návrh marketingových opatření pro salon Paradis - Altmannová, Tereza; Skokanová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána (2014)
Cílem této diplomové práce byla analýza trhu a návrh marketingových opatření pro salon Paradis. V teoretické části práce byl popsán pojem marketingu, analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a dále byly rozebrány jednotlivé části marketingového a komunikačního mixu. V praktické části byla provedena analýza okolí salonu, včetně analýzy marketingového mixu a komunikační politiky. S pomocí dotazníkového šetření byly následně provedeny marketingové výzkumy s názvy Neinvazivní liposukce v Kolíně a okolí a Spokojenost zákazníka. V závěru práce byly veškeré informace a poznatky syntetizovány a uceleny do návrhu marketingových opatření a dalších doporučení, které slouží k celkovému zlepšení služeb nabízených salonem Paradis a zároveň k bohatší a spokojenější klientele.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: spotřebitelé; marketingový výzkum; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; komunikační mix; marketingový mix; diplomové práce; consumers; marketing research; communication in marketing; master's theses