Finanční a srovnávací analýza společnosti DPD s.r.o. - Vinohradská, Veronika (2014)
Bakalářská práce "Finanční a srovnávací analýza společnosti DPD CZ, s.r.o." rozebírá a zhodnocuje finanční situaci a finanční zdraví podniku v letech 2008 - 2012, nabízí srovnání s konkurenčními podniky a předkládá rámcový finanční plán pro společnost DPD CZ, s.r.o. na rok 2013.