Finanční a srovnávací analýza společnosti DPD s.r.o. - Vinohradská, Veronika; Jakoubek, Jiří; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce "Finanční a srovnávací analýza společnosti DPD CZ, s.r.o." rozebírá a zhodnocuje finanční situaci a finanční zdraví podniku v letech 2008 - 2012, nabízí srovnání s konkurenčními podniky a předkládá rámcový finanční plán pro společnost DPD CZ, s.r.o. na rok 2013.
Vedoucí práce: Jiří Jakoubek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses