Zavedení systému managementu kvality podle norem řady ISO 9000 - Černá, Lenka (2014)
Hlavním cílem mé diplomové práce je porovnat fungování společnosti EKAN Servis s.r.o. před zavedením systému managementu kvality a po jejím zavedení. V teoretické části jsem se zaměřila na systém managementu kvality podle norem ISO jako celek, jejich charakteristiku, vysvětlení. V praktické části se zabývám představením společnosti EKAN Servis s.r.o., konkrétním postupem zavedení systému managementu kvality ve společnosti EKAN, vyčíslení nákladů na zavedení systému a porovnáním jejího fungování před a po zavedení systému kvality