Zavedení systému managementu kvality podle norem řady ISO 9000 - Černá, Lenka; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982- (2014)
Hlavním cílem mé diplomové práce je porovnat fungování společnosti EKAN Servis s.r.o. před zavedením systému managementu kvality a po jejím zavedení. V teoretické části jsem se zaměřila na systém managementu kvality podle norem ISO jako celek, jejich charakteristiku, vysvětlení. V praktické části se zabývám představením společnosti EKAN Servis s.r.o., konkrétním postupem zavedení systému managementu kvality ve společnosti EKAN, vyčíslení nákladů na zavedení systému a porovnáním jejího fungování před a po zavedení systému kvality
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: management jakosti; ISO 9000 (normy jakosti); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; quality control; ISO 9000 Series Standards; master's theses