Kritéria pro výběr nemocničního informačního systému nemocnice Jihlava - Jozífková, Kristýna (2014)
Závěrečná práce se věnuje problematice nemocničních informačních systémů, jejich výběru a procesu implementace v praxi. Hlavním tématem práce je pak sestavení konkrétního seznamu definovaných kritérií, tvořících optimální model, pomocí kterého je posuzována optimálnost stávajícího informačního systému v Nemocnici Jihlava