Kritéria pro výběr nemocničního informačního systému nemocnice Jihlava - Jozífková, Kristýna; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Marek, Tomáš (2014)
Závěrečná práce se věnuje problematice nemocničních informačních systémů, jejich výběru a procesu implementace v praxi. Hlavním tématem práce je pak sestavení konkrétního seznamu definovaných kritérií, tvořících optimální model, pomocí kterého je posuzována optimálnost stávajícího informačního systému v Nemocnici Jihlava
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: zdravotnická informatika; kritéria výběru; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health informatics; selection criteria; master's theses