Studie proveditelnosti reálného projektu financovatelného ze strukturálních fondů - Ledlová, Kristýna; Potluka, Oto, 1973-; Kula, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce je vytvoření studie proveditelnosti reálného projektu z fondů EU. Teoretická část práce se zabývá řízením projektu a strukturou studie proveditelnosti, jenž dále rozvádí na jednotlivé podkapitoly. Praktická část popisuje studii proveditelnosti projektu Mateřské školy v Rakové. Pro porovnání financování projektu z veřejných a jiných zdrojů je počítáno ve finančním plánu s veřejnou a soukromou mateřskou školou. Práce analyzuje socioekonomický přínos a vliv rizik na průběh realizace a provozu projektu. Cílem je zjistit, zda je zkoumaný projekt dlouhodobě udržitelný z pohledu variant řešení.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses