Využití údajů z výkazů účetní jednotky v řízení - Němcová, Lucie (2014)
Tato práce se zabývá využitím údajů z výkazů účetní jednotky v řízení firmy, které tvoří základní účetní výkazy - rozvaha, výsledovka a cash flow a analýzou účetních dat za tři účetní období. Hlavním cílem je představit vybrané údaje, které používá analyzovaná firma v řízení