Využití údajů z výkazů účetní jednotky v řízení - Němcová, Lucie; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hošková, Monika (2014)
Tato práce se zabývá využitím údajů z výkazů účetní jednotky v řízení firmy, které tvoří základní účetní výkazy - rozvaha, výsledovka a cash flow a analýzou účetních dat za tři účetní období. Hlavním cílem je představit vybrané údaje, které používá analyzovaná firma v řízení
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: manažerské účetnictví; účetní výkazy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial accounting; financial statements; master's theses