Firemní zdanění, vývoj základů daně a daňové výnosy - Juppová, Tereza; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce je zaměřena na poskytnutí celkového přehledu o dani z příjmu právnických osob a o jejím postavení v daňovém systému České republiky a v mezinárodním měřítku, s analýzou faktorů, jež ovlivňují základ daně a daňový výnos. Hlavním cílem práce je analýza úpravy hospodářského výsledku na základ daně a určení míry vlivu vybraných proměnných na daňový výnos v České republice.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses