Analýza v oblasti Talent Managementu ve vybrané organizaci - Kalinová, Petra; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tužová, Julie (2014)
Náplní bakalářské práce je shrnutí teoretických poznatků z oblasti talent managementu a jeho využití v organizaci. Předmětem praktické části práce je analýza současného stavu a popis průběhu Trainee programu ve společnosti Kooperativa. Smyslem práce bude přiblížit pohled na systém z hlediska personálního útvaru i z hlediska účastníků Trainee programu a jejich očekávání. Cílem práce je nalézt silné a slabé stránky zavedeného programu, poukázat na případné nedostatky a uvést konkrétní návrhy a doporučení vedoucí ke zlepšení fungování dosavadního systému
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: personální management; talent; rozvoj kariéry; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; talent; career development; bachelor's theses