Finanční analýza podniku Bencros, s.r.o. - Lauko, Juraj; Jurečka, Jan, 1935-; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá analýzou finančnej situácie spoločnosti Bencros, s.r.o. v období 2010 -- 2013. Je rozdelená na teoretickú časť, kde je vysvetlený pojem finančná analýza, metódy, postupov a ukazovateľov využívaných pri analýze spoločností. V druhej časti je stručne predstavená spoločnosť Bencros, s.r.o. Tretia časť je venovaná aplikácii postupov predstavených v teoretickej časti priamo na analyzovaný podnik. Záver práce zhrňuje údaje získané v aplikačnej časti a vyhodnocuje finančnú situáciu spoločnosti v období rokov 2010 až 2013.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses