Srovnávací finanční analýza dvou lékárenských společností - Laguta, Marina; Marek, Petr; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti BENU Česká republika, a. s. a společnosti RIGLA, s. r. o. a na vzájemné porovnání výsledků obou těchto finančních analýz za období od roku 2004 do roku 2012. Práce je rozdělená do dvou hlavních částí, a to metodické a praktické. V rámci metodické části jsou popsány metody a postupy finanční analýzy, které pak byly využity v praktické části. Praktická část obsahuje vypočítané a okomentované hodnoty finančních ukazatelů a zhodnocení dosažených výsledků.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses