Finanční analýza a finanční plán RYOR a.s. - Bui Thi, Huong Diu (2014)
Cílem této bakalářské práce na téma " Finanční analýza a finanční plán RYOR a. s." je zkoumat a vyhodnotit finanční zdraví podniku mezi lety 2008 - 2012. Práce je rozdělena na dvě části. V první, metodické, části jsou popsány jednotlivé poměrové ukazatele, které jsou následně použity na konkrétním podniku ve druhé praktické části. Dále jsou porovnány s konkurencí na trhu. Závěr je věnován sestavení krátkodobého finančního plánu na rok 2013.