Finanční analýza a finanční plán RYOR a.s. - Bui Thi, Huong Diu; Marek, Petr; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce na téma " Finanční analýza a finanční plán RYOR a. s." je zkoumat a vyhodnotit finanční zdraví podniku mezi lety 2008 - 2012. Práce je rozdělena na dvě části. V první, metodické, části jsou popsány jednotlivé poměrové ukazatele, které jsou následně použity na konkrétním podniku ve druhé praktické části. Dále jsou porovnány s konkurencí na trhu. Závěr je věnován sestavení krátkodobého finančního plánu na rok 2013.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses