Běloruský pojistný trh - Platonava, Anastasia; Ducháčková, Eva, 1958-; Hanzlík, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce zkoumá problematiku pojistného trhu v Bělorusku, jeho charakteristické rysy a možnosti rozvoje. Teoretická část je věnována vývoji pojišťovnictví, její historii, a to jak ve světě, tak i v Bělorusku. Empirická část práce je zaměřena na analýzu běloruského pojistného trhu z hlediska ekonomického, investičního, a také z hlediska jeho právní regulace. Poslední část práce je věnována budoucímu rozvoji pojistného trhu v Bělorusku, a možnosti jeho propojení s pojistným trhem Evropských zemí.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses