Srovnání zdanění příjmů neziskových organizací v ČR, Irsku a USA - Petrová, Ivona; Slintáková, Barbora; Matějka, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce Srovnání zdanění příjmů neziskových organizací v ČR, Irsku a USA je popsat a porovnat zdanění příjmů nestátních neziskových organizací v těchto zemích. Práce je rozdělena do tří částí. První část se zabývá pojmem nezisková organizace a obecnými přístupy k jejímu zdanění. Druhá zkoumá legislativu v oblasti zdanění příjmů neziskových organizací v České republice, Irsku a USA. Třetí část je zaměřena na komparaci zdanění příjmů neziskových organizací v těchto zemích.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses