Benefity zdravotních pojišťoven - Šitinová, Jana; Ducháčková, Eva, 1958-; Hanzlík, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem bakalářské práce je analýza aktuální nabídky benefitů a dalších zvýhodnění zdravotních pojišťoven v České republice a potvrzení či vyvrácení stanovených hypotéz prostřednictvím dotazníkového šetření. V úvodní části je práce zaměřena na teoretický základ zdravotního pojištění, tedy historii a vývoj, systémy zdravotního pojištění a konečně zdravotní pojištění v České republice. Největší prostor v bakalářské práci je pak věnován zejména druhé kapitole, která je zaměřena na nabídku benefitů konkrétních zdravotních pojišťoven. Třetí část práce se věnuje pouze Všeobecné zdravotní pojišťovně ČR a jejím vybraným příspěvkům a projektům. Rozebrána jsou zde především nejdiskutovanější očkování v posledních letech. Čtvrtá kapitola je zaměřena na dotazníkové šetření, jeho výsledky a stanovené hypotézy.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses