Financování politických stran v ČR v závislosti na výsledku voleb - Mišička, Kamil; Dufek, Luboš; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce se zabývá financováním politických stran v návaznosti na volby do Poslanecké sněmovny. V prvé řadě charakterizuje principy a cíle financování, popisuje základní typy příspěvků a jejich zatřídění, podmínky jejich zisku a jejich výši. Na konkrétním volebním roce popisuje reálně vyplacené příspěvky a zabývá se i dalšími náklady státu v souvislosti s organizací voleb. V neposlední řadě analyzuje volební náklady politických stran a jejich závislost na volebním výsledku.
Vedoucí práce: Luboš Dufek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses