Bankovní financování MSP v České republice - Marešová, Nicole; Teplý, Petr, 1977-; Špániková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem bakalářské práce je bankovní financování malých a středních podniků v České republice. Pozornost je nejprve věnována malým a středním podnikům obecně a jejich situaci v České republice. Následuje popis různých možností financování podnikatelské činnosti malých a středních podniků. Samostatné kapitole jsou věnovány bankovní úvěry, které jsou v České republice nejpoužívanějším zdrojem financování. Závěr práce se zabývá konkrétní společností, u které je provedena finanční analýza. Na základě finanční analýzy je vyvozen závěr o způsobu financování její podnikatelské činnosti. V úplném závěru jsou porovnány bankovní úvěry a následný výběr nejvhodnějšího úvěru pro sledovaný podnik.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses