Důchodová reforma v ČR - Machatka, Jan; Rybák, Zdeněk; Bártová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce se zabývá porovnáním důchodového systému České republiky před důchodovou reformou a po důchodové reformě. V prvé řadě popisuje jednotlivé systémy, popisuje příčiny vzniku důchodové reformy a popisuje důchodovou reformu na Slovensku. V konkrétních modelacích porovnává možnosti zhodnocení prostředků účastníku v jednotlivých pilířích. V neposlední řadě na základě dotazníku analyzuje informovanost obyvatel České republiky o změně důchodového systému.
Vedoucí práce: Zdeněk Rybák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses