Příjmy z podnikání daně a pojistné - Berka, Rostislav; Vítek, Leoš, 1970-; Tepperová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce pojednává o zdanění fyzických osob podnikatelů v podmínkách roku 2013 a 2014 včetně pojistného. Cílem práce je analyzovat legislativní změny, které nabyly účinnosti k 1. 1. 2014 a následně změřit daňové zatížení podnikatelů a porovnat ho s předchozím zdaňovacím obdobím. V práci využívám příslušnou legislativu a pro výpočet daňového zatížení využívám modelaci vlastních příkladů. Čtenář by měl získat ucelený přehled o veškerých změnách týkajících se podnikatelů v roce 2014 a zjistit, jak se v tomto zdaňovacím období změní poplatníkovo daňové zatížení.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses