Podnikatelský plan. - Dmitriev, Sergey (2014)
Předmětem bakalářské práce Podnikatelský plán auto myčky je zjištění požadavků, které klade banka pro poskytnutí úvěru na otevření firmy a následné vypracování podnikatelského plánu podle těchto požadavků. Tento plán je zaměřen na otevření kontejnerové myčky se čtyřmi stanovišti pro ruční mytí aut v Rusku. V teoretické části bych chtěl uvést základní informace o podnikatelském plánu a jeho struktuře, pro koho je plán určen a za jakým účelem se sestavuje. Hlavní důraz bych v této části kladl na kritéria, která jsou důležitými pro rozhodnutí banky, zda poskytnout úvěr na realizaci podnikatelského plánu. Praktická část je věnována zpracování konkrétního podnikatelského plánu, který bude navázán na kritéria banky a prokáže, že je projekt realizovatelný a má šanci na úspěch.