Možnosti financování kulturních festivalů v Praze - Frolíková, Vanda; Tyslová, Irena; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce je věnována kulturním festivalům a problematice jejich financování. Cílem práce je zmapovat možnosti financování pražských kulturních festivalů a na základě expertních názorů vyhodnotit současný stav financování festivalů v Praze. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních pojmů, zmapování všech existujících možností financování kulturních festivalů a právních forem pořadatelů pražských festivalů. Praktická část je založena na analýze zdrojů financování konkrétních festivalů, SWOT analýze financování konkrétních subjektů a názorech expertů z oboru. V závěru práce byla provedena syntéza poznatků a vyhodnocení současného stavu financování kulturních festivalů.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses