Analýza získávání zaměstnanců ve společnosti KPMG Česká republika - Bartošová, Pavlína (2014)
Ústředním tématem diplomové práce je analýza získávání zaměstnanců ve společnosti KPMG Česká republika, a to specificky zkušených vysoce kvalifikovaných zaměstnanců do oddělení Management Consulting. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy a poznatky týkající se získávání zaměstnanců a v praktické části je nejprve představena jak společnost KPMG Česká republika, tak oddělení Management Consulting. Samotná analýza spočívá v identifikaci vnějších a vnitřních podmínek získávání zkušených odborníků do daného oddělení společnosti a v posouzení procesu a stávajících metod získávání těchto zaměstnanců. Na základě zjištěných poznatků a s přihlédnutím k aktuálním trendům v příslušné oblasti jsou stanoveny návrhy, jak je možné optimalizovat získávání zkušených odborníků z vnějších zdrojů do oddělení Management Consulting.