Analýza získávání zaměstnanců ve společnosti KPMG Česká republika - Bartošová, Pavlína; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Ústředním tématem diplomové práce je analýza získávání zaměstnanců ve společnosti KPMG Česká republika, a to specificky zkušených vysoce kvalifikovaných zaměstnanců do oddělení Management Consulting. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy a poznatky týkající se získávání zaměstnanců a v praktické části je nejprve představena jak společnost KPMG Česká republika, tak oddělení Management Consulting. Samotná analýza spočívá v identifikaci vnějších a vnitřních podmínek získávání zkušených odborníků do daného oddělení společnosti a v posouzení procesu a stávajících metod získávání těchto zaměstnanců. Na základě zjištěných poznatků a s přihlédnutím k aktuálním trendům v příslušné oblasti jsou stanoveny návrhy, jak je možné optimalizovat získávání zkušených odborníků z vnějších zdrojů do oddělení Management Consulting.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses