Optimalizace procesů za využití technologií automatické identifikace ve společnosti DTZ Liberec s.r.o. - Jaša, Jakub; Švecová, Lenka; Kolářová, Mirka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zaobírá problematikou optimalizace procesů v rámci projektu na návrh a implementaci systému automatické identifikace ve společnosti DTZ Liberec s.r.o. V teoretické části definuje obecnou problematiku podnikových procesů, jejich řízení a zlepšování. Dále se zabývá fundamenty projektového řízení, uvádí charakteristiku nejběžnějších technologií automatické identifikace včetně možností jejich využití. Praktická část popisuje průběh projektu a jeho výstupy. Po uvedení do reálií firmy je věnován prostor problematice sestavení projektového týmu. Jádrem praktické části je identifikace procesů v oblastech nasazení systému automatické identifikace, stanovení konkrétní podoby jejich využití a návrh procesních změn s cílem zvýšení jejich efektivity. Na závěr jsou uvedeny výsledky měření ukazatelů výkonnosti procesů v rámci testovacího provozu naimplementovaného systému. Cílem práce je navrhnout optimalizaci procesů ve vybrané společnosti za využití technologií automatické identifikace.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses