Change management – Proces řízení změn v organizaci - Pokorná, Adéla; Říčka, Tomáš; Biľová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce "Change management -- Proces řízení změn v organizaci" pojednává o moderních metodách a přístupech v řízení změn, se zaměřením na implementaci IT změn. Teoretická část obsahuje popis konkrétních modelů a norem užívaných při realizaci změn. V závěru je tato část doplněna o projektovou metodiku PRINCE2 užívanou v projektovém řízení. V aplikační části je popsán proces změnového řízení v rámci IT v Raiffeisenbank a.s. Proces realizace IT změn v této organizaci je popsán jako celek, se všemi dílčími činnostmi, zapojenými rolemi a nezbytnou dokumentací. Pro přehlednost je popis doplněn názornými schématy. Detailně rozebrána je také projektová metodika SPRAV. V závěru jsou aplikované principy porovnány s metodickým základem.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses