Produktivita a jej meranie - Trnovská, Lucia; Klečka, Jiří, 1966-; Gajdzica, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou produktivity a jej merania. Je rozdelená do dvoch častí. V prvej, metodologickej časti je popísaný teoretický aparát o produktivite podniku, z ktorej vychádza druhá, praktická časť. Tá sa venuje analýze produktivity v podniku EUROVIA-Kameňolomy s.r.o. Úvodné časti sa venujú predstaveniu spoločnosti a popisu odvetvia, v ktorom spoločnosť podniká. Ďalšie kapitoly sú venované samotným výpočtom celkovej produktivity, parciálnych produktivít jednotlivých výrobných faktorov a ich medziročnému porovnaniu pomocou indexov.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses