Družstevné záložne v Českej republike a ich význam v oblasti úverových produktov - Sýkorová, Martina; Radová, Jarmila; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práca je zameraná na analýzu úverových produktov ponúkaných sporiteľnými a úverovými družstvami v kontexte českého retailového bankovníctva. Cieľom práce je porovnanie výhodnosti konkrétnych úverových produktov družstevných záložní a bánk. Prvá časť práce sa venuje vývoju družstevného záložníctva v Českej republike od konca 20. storočia. Potom pojednáva o jednotlivých druhoch produktov, ktoré tieto inštitúcie ponúkajú. Posledná časť sa snaží o zhodnotenie podmienok konkrétnych úverových produktov vybraných družstevných záložní a bánk.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses