Využiteľnosť vybraných indikátorov technickej analýzy na devizovom a akciovom trhu - Hyben, Ján; Veselá, Jitka; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cieľom diplomovej práce je zostaviť automatické obchodné systémy s využitím indikátorov technickej analýzy a následné otestovanie týchto systém z hľadiska užitočnosti v praxi. Ďalej sa diplomová práca zaoberá konkrétnym zostavením dvoch obchodných systémov prostredníctvom programovacieho jazyka, rozdelením historických dát na trénovacie dáta akciových titulov a menových párov na ktorých bude zaistená optimalizácia parametrov obchodných systémov. V závere diplomovej práce sú zhodnotené výsledky výstupov obchodných systémov z testovacej množiny dát a prípadné návrhy na vylepšenie
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses