Specializovaná mateřská školka na rozvoj kreativity a uměleckých dovedností – její založení a uplatnění na trhu - Novotná, Kateřina; Kubaš, Mario, 1981-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem založení specializované mateřské školy a jejím uplatněním na trhu. Teoretická část objasňuje náležitosti nutné k založení soukromé mateřské školy a analyzuje současnou situaci na trhu v oblasti předškolního vzdělávání. Praktická část práce je věnována konkrétnímu příkladu soukromé umělecké školky Artík. Popisuje vyjímečnost konceptu školky i uměleckých specializací a předkládá doporučení pro efektivní uplatnění školky na konkurenčním trhu. V závěru práce jsou teoretické i praktické poznatky podloženy dotazníkovým šetřením. Práce by měla být podkladem pro budoucí podnikatelský plán soukromé umělecké školky Artík.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses