Vícekriteriální hodnocení variant - Podhradská, Markéta; Švecová, Lenka; Šlégr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této práce je najít efektivní řešení pro rozšíření pobočky reálné firmy působící v oblasti personalistiky. Ve spolupráci se zmíněnou společností budou komunikovány jednotlivá kritéria, varianty a další kroky vedoucí ke konečnému rozhodnutí. V rámci celého řešení problému bude užito nástrojů a metod manažerského rozhodování, které tak vhodně poslouží ke splnění vytyčeného cíle, a stanoví tak nejvýhodnější variantu k realizaci. Přínosem práce je konkrétní analýza a řešení problému dané společnosti speciálními metodami manažerského rozhodování, které se ve firmě dosud nevyužívají. Práce tak pomůže s konkrétním řešením aktuální otázky rozšíření společnosti a do budoucna může také firmu inspirovat k implementaci těchto metod do své praxe.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses